Hoe zorg ik ervoor dat de kleuren van mijn logo gelijk zijn?

Je hebt al drukwerk liggen en wil nu een bestelling bij Verspecht doen. Hoe zorgen wij ervoor dat de kleur van het logo dezelfde is?

Je voegt bij je bestelling een voorbeeld van het bestaande drukwerk. Wij stemmen de kleur van het nieuwe drukwerk zo goed mogelijk af op de bestaande kleur. Bij gebruik van dezelfde papiersoort en dezelfde afwerking, zorgen wij ervoor dat de kleuren gelijkend zijn. Wil je een ander soort papier en een andere afwerking, dan is het moeilijk de kleuren precies af te stemmen. Maar wij ondersteunen je daarin uiteraard met advies en kennis van zaken.

Is je vorige drukwerk ook bij ons gedrukt? Geen probleem dan, dan zal de kleur altijd gelijkend zijn.

Op vraag van onze klanten maken wij kleurechte drukproeven op onze EPSON proefpers. Prepress proofing heet dit. Wij bewaren een model van je drukwerk in ons archief en vergelijken dit met de nieuwe druk. Je kan zelf komen kijken of het resultaat aan jouw wensen voldoet, vooraleer we de volledige druk starten.

 

location_on Drukkerij Verspecht bvba, Nijverheidsstraat 16B, 1840 Londerzeel mail_outline info@verspecht.be phone 052 30 95 51

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x