Hoe lever je een bestand best aan? Wat is een alfabetschaar? Hoe werkt de service 'drukwerk met bedeling' ? Je komt het allemaal hier te weten!

Lees meer

Nieuwe achtkleurenpers A1+ bij Drukkerij Verspecht

Sinds een paar maand heeft Drukkerij Verspecht een nieuwe 8-kleurenpers LED UV op A1+formaat: de RMGT 928P

Lees meer

Drukkerij Verspecht zoekt een medewerker afwerking

Wij zijn op zoek naar een AFWERKER (m/v) met ervaring en leidinggevende capaciteiten. Onmiddellijk starten kan! Neem meteen contact op!

Lees meer

Op zoek naar kantoorruimte in Londerzeel?

Drukkerij Verspecht heeft een mooi en groot kantoorgebouw te huur op het industrieterrein van Londerzeel. Mooi gebouw, leuke buren ... lees hier meer.

Lees meer

Verplicht een jaarverslag opstellen? Drukkerij Verspecht helpt!

Grote ondernemingen moeten verplicht een jaarverslag opstellen en neerleggen bij de NBB. Ook sommige vzw's en andere organisaties moeten dit. Verspecht helpt!

Lees meer

Drukkersjargon, en wat het betekent ...

"Heb je al aan blinddruk met spotlak gedacht? Table tents zijn nu in de mode." Geen idee waar je drukker het over heeft? Lees het hier!

Lees meer

Hoe zorg ik ervoor dat de kleuren van mijn logo gelijk zijn?

Je hebt al drukwerk liggen en wil nu een bestelling bij Verspecht doen. Hoe zorgen wij ervoor dat de kleur van het logo dezelfde is?

Lees meer

Iets speciaal nodig voor je drukwerk? Probeer blinddruk!

Op zoek naar een bijzondere afwerking van je drukwerk? Al eens aan reliëf gedacht? Met blinddruk kunnen we dat realiseren.

Lees meer

Drukwerk verpakken, ook dat is een kunst!

Mooi drukwerk is één ding. Het moet ook degelijk verpakt worden, zeker wanneer je het moet bewaren en verzenden. Verspecht heeft verschillende verpakkingen.

Lees meer

Bewaarbrochures voor je klanten? Gebruik omega-nietjes!

Je hebt veel tijd en energie gestoken in een informatieve brochure voor je klanten? Help hen ze te bewaren en voorzie ze van omega-nietjes.

Lees meer

Hoe bespaar ik kosten op het drukken van visite- of naamkaartjes?

Je hebt naamkaartjes of visitekaartjes nodig en je wil kosten besparen? Dat kan. Bestel ze samen met de kaartjes van andere medewerkers. Dat drukt de kosten.

Lees meer

Waar moet je aan denken bij een prijsvraag aan drukkerij Verspecht?

Een drukkerij maakt zijn prijs op basis van een aantal criteria. Het is belangrijk dat je op voorhand al even nadenkt over deze zaken. We zetten ze op een rij.

Lees meer

Kunnen jullie mijn drukwerk ook naar mijn klanten verzenden?

Drukkerij Verspecht krijgt regelmatig de opdracht om uitnodigingen en bedrijfsmagazines te drukken. Maar wij kunnen ze ook in enveloppen steken en verzenden.

Lees meer

Stickers die geen lijmsporen achterlaten, bestaat dat?

Stickers die geen lijmsporen achterlaten? Ja, die bestaan? De statische stickers zijn de ideale oplossing voor beschadigingsgevoelige oppervlakken.

location_on Drukkerij Verspecht bvba, Nijverheidsstraat 16B, 1840 Londerzeel mail_outline info@verspecht.be phone 052 30 95 51

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x